Services


Services

A .van den Broek Schoonmaakdienst & Glazenwasserij is sinds 1979 actief binnen de Schoonmaak branche. Wij zijn begonnen in onderaanneming voor een ander schoonmaakbedrijf. Onze werkzaamheden zijn in de loop der tijd uitgebreid naar glasbewassing en andere schoonmaakwerkzaamheden. Inmiddels bedienen wij een groot aantal vaste afnemers op een kwalitatief hoogstaande wijze . Naast deze werkzaamheden werken wij tevens voor diverse gerenommeerde schoonmaakbedrijven, zowel landelijke als regionale. Wij zijn een all-round schoonmaakdienst, die hoewel glazenwassen ons specialisme is, ook flexibel en op maat gesneden oplossingen levert op het gebied van alle voorkomende reiniging en schoonmaakwerkzaamheden.


Specialisatie

Specialisatie

Wij bieden u op het gebied van glasbewassing en schoonmaakdiensten graag maatwerk dat op uw wensen is afgestemd. We zijn gespecialiseerd in bedrijven, kantoren, scholen en instellingen.

Particulieren

Particulieren

Behalve bedrijven, kantoren, scholen en instellingen verzorgen wij ook het ruit schoonmaakwerk voor particulieren. Vraag vlijblijvend een offerte aan.

Glazenwasserij

Glazenwasserij

Bij ramen wassen wordt een spons gebruikt waarmee water met schoonmaakmiddel op het glas wordt aangebracht. Met behulp van een wisser wordt het vuil en de resten van het opgebrachte schoonmaakmiddel verwijderd.

Schoonmakerij

Schoonmakerij

Schoonmaak is het eenmalig of periodiek reinigen, het ontdoen van iedere vorm van vervuiling. Dit kan betrekking hebben op schoonmaak in huis of in een openbare of industriële omgeving.


Over Ons

 • Wie zijn we

  A .van den Broek Schoonmaakdienst & Glazenwasserij is sinds 1979 actief binnen de schoonmaakbranche. Wij zijn begonnen in onderaanneming voor een ander schoonmaakbedrijf . Onze werkzaamheden zijn in de loop der tijd uitgebreid naar glasbewassing en andere schoonmaakwerkzaamheden. Inmiddels bedienen wij een groot aantal vaste afnemers op een kwalitatief hoogstaande wijze. Naast deze werkzaamheden werken wij tevens voor diverse regionaal en landelijk gerenommeerde schoonmaakbedrijven. Wij zijn een allround schoonmaakdienst, dat, hoewel glazen wassen ons specialisme is, ook flexibel en op maat gesneden oplossingen biedt op het gebied van alle voorkomende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden.

 • Onze medewerkers

  Met een vast TEAM van gecertificeerde vakmensen die al 10 tot 15 jaar bij ons werkzaam zijn, bieden wij betrouwbaarheid en kwaliteit. Sinds 2004 zijn wij als bedrijf VCA * gecertificeerd(,VCA -gecertificeerd) waarmee wij laten zien dat veiligheid en welzijn ons na aan het hart liggen en wij er absoluut zeker van willen zijn dat deze beideN gegarandeerd zijn. Hiermee komen wij niet alleen onze klanten en opdrachtgevers tegemoet komen als het gaat om de naleving van wettelijke regelgeving, maar waarborgen wij op een gestructureerde wijze de veiligheid van onze klanten, onze omgeving en onszelf.

 • Certificaten

  Wij zijn in het bezit van het VCA*-certificaat (certificaatnummer AJANL04/0076) volgens de VGM Checklist Aannemers 2004/04. De instelling die ons heeft gecertificeerd is AJA Registrars Nederland B.V. te Dordrecht. AJA Registrars is bij de Raad Van Accreditatie (RVA) bekend onder nummer C428.

 • Apparatuur

  Voor de uitvoering van onze werkzaamheden maken wij gebruik van de meest moderne hulpmiddelen. Wij zijn in bezit van een knikarmhoogwerker en een telescopische glasbewassingsinstallatie die gedemineraliseerd water levert. Gedemineraliseerd water heeft een opmerkelijk vuiloplossendvermogen met een streeploos resultaat.

 • Voordelen

  Daar wij een vrij kleine organisatie zijn, is het contact tussen klant en ons bedrijf kort, zodat wij direct kunnen reageren op wensen en verlangens van de klant. Wij bieden u dan ook graag maatwerk dat op uw wensen is afgestemd. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan!

Waar zijn we goed in?

Ramen wassen

Hoogwerkers

Schoonmaken

Grote projecten